lördag 10 oktober 2009

Fullfräs-lördag!

Ååh här sitter jag nu med en kopp te och varvar ner. Fullt upp hela dan.
Vaknade 9.. men fastnade framför Nyhetsmorgon så kaffe och frukost intogs inte förrän vid 10. :-) Dagen har bestått av tvättning av kläder och gardiner, dusch, en underbart härligt promenad i det vackra vädret upp till Hillsta. Socialiserade mig med Ellis, Mattis, Mio och Mamma. Pappa var på språng när jag kom. Busade massvis med lilla pluttis Mio.. lekte jaga, dansade och sjöng. Haha. Tog cykeltur hem då jag lämnade min cykel sist jag var där. Fortsatte i tvättstugan, dammade, dammsög, moppade golven. Och slutligen strykt och hängt upp gardiner. Otroligt vad gardiner kan förhöja höstkänslan! :-)

Slö tittar lite på 2 Fast 2 Furious. Duger i krig som systeryster Ellis skulle sagt. Kollade på Körslaget medans jag strykte mina gardiner, blev himla förvånad att Team Andreas åkte ut. Hade nog mer tippat på Team Rigo. Men men.. vad gör det om hundra år? :-) Har mölat i mig lite chips också. Men kan inte äta så mkt sånt längre, blir liksom nöjd efter lite. Och det är stort för mig eftersom jag förut inte haft några som helst problem att häva i mig en hel påse!

Nåja.. nu ska jag bara sitta här, njuta av mitt te och lugnet. Surfa lite. Sen bädda ner mig i soffan med täcke o kudde. Mys! :-) Imorgon ska jag jag inte göra nånting. Ingenting. Bara ta det lugnt. Hoppas att vädret håller i sig för då blir det en promenad iaf. Mitt älskade, underbara lilla hjärta kommer hem imorgon!! Då är allt som sig bör igen. :-) Mamma älskar dig såå!












Jag och Dannes lillasyster! :-)



Xander 7½ mån gammal. Så otrooligt söt!!

Inga kommentarer: