lördag 19 september 2009

With a touch of your grace!

Säga vad man vill.. även fast jag varit hemma med en sjuk, numera frisk, Xander en hel vecka, så är det ändå nåt speciellt med helgen! Och vädret sen?! Gudars skymning, blir sån brak-start på dagarna när man ser solen skina. På sommarn' kan jag tycka att det är lite jobbigt ibland.. mest kanske för att jag inte tycker om den årstiden lika mkt som hösten och våren. Men nu är luften frisk och det är underbart!

Igår klev vi upp halv nio. På förmiddan åkte jag och pluttas till Sandviken och veckohandlade mat. Kände att det var skönast och ta det innan helgen. Tänk att det är då inga problem nångång att ha Xander med. Han är alltid så duktig o lyssnar alltid på vad man säger. Sen så bestämde han sig även för att högt och tydligt häva ur sig att "Mamma är negerkung!" på Willys. Hahaha. Va många som skrattade! :) Käkade lunch, sen tog vi bussen hem, var bara hemma en liten stund. Mötte upp mamma efter hon slutat jobba vid 14. Följde med henne hem på lite kaffe och glass. Mot kvällningen åkte vi till Titan och Kim. Och katten Sudden såklart, viktigt för Xander. :) Xander hjälpte Kim att slipa lite på altan. Vi käkade kvällsmat på Granliden, det följdes upp med chokladpudding och tända ljus hemma i Titan o Kims soffa. Myste till Idol. Och fisas lekte massa med Sudden. :)

Denna lördag då.. Tog 11bussen in till Sandviken, mötte upp Danne och tog en fika med honom på Selma's. Ögonen bara gnistrar på Xander o hans pappa när dom är med varann! Underbart att se! Så strosa vi omkring litegrann.. kollade på fontäner o blommor osv. Lekte jaga gjorde gobitarna oxå! :) Sa hejdå till Danne, så kom pappa och hämtade oss. Följde med ut till stugan och blev där hela eftermiddan. Ellis, Mattis och Mio kom dom med. Fikade, sprang omkring och busade. Sen ringde D när vi var påväg hem, han var ute och fiskade med Robban och ville att vi skulle komma ner till ån i Kungsgården så Xander fick prova sitta i båten. Så vi mötte upp dom. Xander blev överlycklig och har pratat om båten hela kvällen :) Blev kvällsmat, bus och mys med fisen, så somnade han 20.oo.

Slappar-outfit är på.. blir lite chips och ramlösa nu. Xander ville inte ha det efter maten för han var mätt i magen sa han. Haha.


In the middle of September
We still play out in the rain
Nothing to lose but everything to gain..

Inga kommentarer: